Betrouwbare sites vinden

Betrouwbare sites vinden

Betrouwbare sites vinden

Internet dating steeds populairder

Een partner vinden via een datingsite is alleen geen taboe meer, In Nederland en Vlaanderen word dit steeds populairder en steeds meer relaties ontstaan via het online daten. Door de toename van het aantal mensen die een relatie zoeken via het internet groeit ook het aantal onlinedating sites.

Steeds meer mensen gebruiken het internet als online dating tool. Helaas zijn onlinedating sites niet allemaal even betrouwbaar. Met online daten is namelijk voor de beheerder van de website veel geld te verdienen. Vaak zijn dit oplichters.

Die jou aan het lijntje houden met nep profielen en waar je nooit een seksdate zou krijgen.. Dit heeft ons aangezet tot het testen van seksdatingsites

Hoe herken je een betrouwbare site?

Het herkennen van een betrouwbare site is soms moeilijk te zien vanuit de buitenkant. Wel kunnen wij jou wat tips geven wat jou misschien helpt met het vinden van een betrouwbare site. Op de meeste sites kun je vaak een gratis account maken. Dit geeft jou toegang tot de binnenkant van de site.

Meestal zie je na 5 minuten of die site betrouwbaar is of niet. Maar hoe kom je er dan achter of de leden wel echt zijn? En niet chatten met zogenaamde “nep profielen” Dit is wat moeilijker te herkennen.. Doordat wij ons hebben aangemeld met 5 verschillende profielen konden wij de zelfde personen aanspreken en wat interesse vragen stellen.. Als er een verschillend antwoord uit kwam wisten wij dat er iets niet klopte..

Profiteer gratis van ons onderzoek

Net als jij, wilde ons redactie team ook weten op welke sites je het snelst een seksdate scoort. Daarom hebben wij dit grondig onderzocht. In 2013 is Gratisseksreviews.nl een onderzoek gestart, naar het vinden van de betrouwbaarste online seksdating sites. Het team dat het onderzoek voor onze site heeft gedaan bestaat uit vijf personen. 4 mannen en één vrouw. Zij hebben zich alle vijf ingeschreven op verschillende sites en de betrouwbaarheid getest.

Vervolgens zijn deze resultaten genoteerd en na 2 maanden is hier een uitslag uit gekomen. Hieruit bleek dat er veel meer onbetrouwbare sites bestaan dan betrouwbare. Een gegeven wat wij eigenlijk al vermoedden.. Maar uit de uitslag kwamen ook veel positieve seksdating sites. Alleen de betrouwbaarste seksdating sites vind je op gratisseksreviews.nl

Conclusie

Gratisseksreviews.nl heeft een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar het vinden van de betrouwbaarste online seksdating sites. Dus ben jij serieus op zoek naar een seksdate? En wil jij niet je tijd verdoen met het vinden van de juiste sites?…

Meld je dan nu aan bij de top 3 betrouwbaarste seksdatingsites