Gaybuddy

Gaybuddy

Altijd al opzoek geweest naar een datingsite met een scheut erotiek? Dan is het tijd om GayBuddy eens te bezoeken. Hier wordt het mogelijk om verschillende gay singles te ontmoeten. Dit kan voor een leuke en gezellige date zijn, maar de kans op een sexdate is ook heel erg reëel. Intiem contact neemt hier de overhand, dit merk je ook zodra je de site betreed. Het draait vooral om erotiek, maar vriendschappen worden ook niet afgeketst.

Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de website kan je gebruik maken van een blog en diverse artikelen. Hier worden succesverhalen gedeeld en kan je tips&tricks vinden. Ideaal als je je net hebt aangemeld. Het wordt hier mogelijk gemaakt om jouw stoutste fantasieën te delen met gewillige gays.

Daarnaast zijn er nog een aantal leuke voordelen die GayBuddy met zich meebrengt:

  • Geheel kosteloos aanmelden
  • Maximaal €1,30 per bericht
  • Duizenden leden per dag actief
  • Veilig, Vertrouwd & Anoniem

Het wordt hier mogelijk om gelijk te beginnen aan een erotisch avontuur. In de meeste gevallen zal je ook benaderd worden voor een pikant gesprek i.p.v een leuke band te creëren. Kijk dus niet raar op als de meeste mannen direct met jou een sexdate willen hebben! Kortom als jij op zoek bent naar een casual hangout waar homoseksuele singles in het middelpunt staan, dan is Gaybuddy jouw beste vriend!

6,5

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 reacties

  1. Leroy November 26, 2018

    Een datingsite voor mannen die ik zeer fijn heb ervaren. Het was voor mij een groot plezier om ff lekker met mannen aan de gang te gaan. Let wel even op de credits, die kunnen snel oplopen als het contact niet snel genoeg gaat, maar al met al prima te overzien. Love it.

    Voor herhaling vatbaar!

  2. John December 3, 2018

    Als je op zoek bent naar een leuke jongen voor een spannende date moet je hier zijn. Sinds mijn 13e uit de kast en altijd toen al op zoek geweest naar jongens van die leeftijd. Nu ik 26 ben loop ik echt tegen oudere mannen aan waarmee ik het goed kan vinden.
    Aanradertje als je meer wil dan alleen regulier daten 🙂

  3. Milo December 7, 2018

    Als gay is het lastig genoeg om uit de kast te komen. Laat staan te praten over je gevoelens met mensen. Bij gaybuddy werd voor mij dit gevoel heel anders, de mannen zijn ook gay, respecteren je en horen graag je verhaal aan.

    Je bouwt een band op, gaat een stap verder en krijgt leuk contact. Al met al een aanradertje.

  4. Huib December 11, 2018

    Leuke datingsite met genoeg mannen die mij een erotisch avontuur hebben bezorgd. Daar kwam ik ook voor. 100 credits, 80 euro en gaan!
    Even geduld hebben, dan moet het zeker goed komen

  5. Gabin December 20, 2018

    Geil, opwindend en echt iets voor mannen. Ik heb hier een prettige ervaring gehad. Soms lees ik wat negatieve reacties, hier alleen maar positief gelukkig! Ik kan het gewoon aanraden, lekker je gayzelf zijn en je gang gaan. Iedereen luistert naar je en respecteert je. Dat maakt GB zo mooi

  6. Floris January 3, 2019

    Kan altijd beter, maar voor mij voldeed het! Het was een spannende ervaring, wist niet wat me te wachten stond. Maar uiteindelijk toch erg naar mijn zin gehad.

    leuk contact, snel ook. En alles is vrijblijvend. Wil je iets niet? Dan gebeurt het ook niet. Top, als homo tot homo, een aanrader!

  7. Christian January 9, 2019

    Voor een gay zit het soms niet mee.. maar hier wel! Ik denk dat de reacties hieronder wel voor zichzelf spreken. Sluit me hier volledig bij aan.

  8. Donald January 15, 2019

    Het is niet niks,,, om op zoek te gaan naar een juiste gaydating site. Maar Gaybuddy liet het me wel allemaal mogelijk maken. Echter heb ik nog geen erotische date gehad, maar dat komt nog wel, daar ben ik van overtuig.
    De kosten van mijn contact – 22,50 – 25 credits.

  9. Marcello January 18, 2019

    Hey allen,
    Erg fijn contact gehad met deze geile mannen hier. Kolere.. is me een partij heet op die datingsite daar, zoals gezegd, naar mn zin gehad en ik vind persoonlijk dat je er niet voor zonder kan zitten, die 40 euro.. goed te doen joh.

    Marcello

  10. Mauro January 24, 2019

    Hey,
    Ik heb erg veel moeite gehad om t feit dat ik vertellen aan mensen dat ik gay ben. Het is nou eenmaal zo, ik voel me aangetrokken tot mannen. Is ook helemaal niet erg natuurlijk, maar om mijn seksuelebehoeftes te kunnen uiten, moest ik iets hebben. Gaybuddy gaf me alles wat ik nodig had.

  11. Marcel February 8, 2019

    Het is erg opwindend op met geile mannen in contact te komen. maar het is soms iets te veel van het goede. Ik had niet verwacht dat het zo opwindend zal zijn. Maar het is wel echt plezierig hoor.

    In principe zijn de kosten die hierbij komen kijken wel oke. Kan dus niet anders zeggen dat ik tevreden ben.
    X Marcel

  12. Damian February 18, 2019

    Hoi hoi mannen,
    Sommige zullen vast denken dat dit oplichterij is, maar ik kan uit ervaring zeggen dat dat niet het geval is………..
    Je zal echt geduld moeten hebben, dan heb je echt beet. Ik was zo bizar hongerig dat ik ongeveer 80 euro heb betaald. 100 credits zijn meer, meeeeeeeeer dan voldoende.
    Met tevreden kan ik dus zeggen dat ik hier geslaagd ben, leuk contact en een erotische date achter de rug.

  13. Joris February 26, 2019

    Hey hey,
    Gaybuddy scoort boven gemiddeld vind ik, het is niet helemaal perfect, maar niemand is helemaal perfect. Ik wilde namelijk gewoon snel een date scoren, dat is me uiteindelijk gelukt, maar pas na een week, blehhh. Daarnaast had ik wat moeite met het begrijpen van de site, je ziet namelijk alleen maar erotiek, ik had gehoopt op een tikkeltje minder erotiek, maar hey…. het is me bevallen hoor.

  14. Tobias March 5, 2019

    Hoii,
    Ik heb 2 ontmoetingen mogen hebben. En met trots kan ik jullie zeggen: heerlijk! Het werkt en ik ben gewoon super tevreden, ik kan niet anders zeggen. Kosten me 100 credits, echt de volle 100 credits, maar je ziet het, werpt zijn vruchten af. Thanks mannen <3

  15. Juan March 14, 2019

    Hoppaaa,
    Even een lading positiviteit richting Gaybuddy! Leuke en vooral geile site! Het is mij binnen 200 credits gelukt om een date te scoren met een heerlijke vent. Ik val persoonlijk op oudere mannen, ik ben zelf 29 dus ik aas een beetje op mannen van in de 40 ofzo. zijn er ook genoeg van hier! Je heb haast geen vragen hier, spreekt allemaal een beetje voor zich al zeg ik zelf. GEWELDENAREN!

  16. Mathias March 27, 2019

    Vroeger werd ik altijd echt gepest, maar ieder heeft zijn behoeftes toch? Gaybuddy is wel goed in het erotisch contact hebben met andere mannen. Ben er echt heel erg blij mee en daarom is het ook echt aan te raden. Ik heb hier ongeveer 150 credits gekocht en enorm plezier gehad. Veel erotiek maar dat is allemaal te accepteren.

  17. David April 9, 2019

    Gemiddelde score. Het is een aanrader als je houdt van erotiek. Maar ik had die erotiek niet helemaal verwacht. Je wil echt een maatje, / partner zoeken neem ik aan. Althans, sommige niet natuurlijk. Maar ik zoek echt een leuke jongen die bij me past, misschien iemand nog suggesties hier waar k dan terecht kan?? De site zelf is prima voor erotisch contact!

  18. Jaro April 18, 2019

    HA Gaaaaaaaaaaaaaaaay
    En ik schaam me niet! Heerlijk, geile praatjes, mooie piemels, i love it. Min puntje is wel dat je moet betalen om te chatten, maar ok…. als je een beetje de flirttechnieken onder controle hebt kan je snel die date binnen hengelen zoals ik.

  19. Marlon May 1, 2019

    Morgen,
    Vroeger erg veel gepest, maar daar groei je overheen. Maar toch merk ik hier en daar dat mensen het niet fijn vinden in mijn directe omgeving als ik over seks praat ofzo?? Ja ik heb ook zo m’n gevoelens toch? Dan maar online opzoek hoor, gelukkig biedt Gaybuddy de uitkomst. Super leuke datingsite met erg veel mogelijkheden, tikkeltje over-erotisch als je me begrijpt, maar dat neemt niet weg dat je lekker kan genieten hier hoor.

  20. Nee May 16, 2019

    Nee, nee ,nee!

  21. Jasper June 11, 2019

    Eén van de stoutste ontmoetingsplekken die ik heb meegemaakt. Mijn god! Het leven op deze site is één groot feest, dat kan ik je wel verklappen. Ik denk ook dat er mannen zijn die hier niet slagen, maar over het algemeen moet je hier wel slagen man. Ik ben zelf ook niet de knapste, maar was wel opzoek naar een lekkere vent. Dat is me nog gelukt ook, dit alles binnen een maandje en slechts 40 eurotjes!

  22. Kyle June 20, 2019

    Mijn complimenten voor het maken van deze datingsite. Keurig, erotisch, opwindend en komt na wat er van wordt verwacht.

  23. Gabin November 7, 2019

    Geen schijn van kans om een leuke jongen te ontmoeten hier.

  24. Belachelijk December 4, 2019

    … wat is dit voor lachertje? Geld betalen om met elkaar alleen maar te kunnen sexchatten.. .belachelijk.

  25. Okay January 2, 2020

    HET IS OKE, NIET HEEL ERG SPECIAAL

  26. Jason January 12, 2020

    Goedenavond,
    Het is niet helemaal wat ik zoek, ik wil gewoon leuk contact hebben met jongens zonder er een erotische wending aan te geven. Heeft iemand tips voor een site? Reageer op mij!

  27. Marlon January 18, 2020

    Sinds maand 1 direct succes. Sindsdien nooit meer ingelogd omdat ik een vast seksmaatje gevonden heb, tevens ook iemand geworden waarmee ik ook echt kan praten. Niemand weet het overigens, hou ik graag zo… anders kan het een hele andere wending krijgen. Geen zin in die fuckboyz, heb mn eigen fuckboy 😀

  28. Django February 10, 2020

    Het is dat je een score moet geven, maar anders… gewoon geen score waard.

  29. Brabander March 9, 2020

    Wel oke,,,, niet heel bijzonder. Staan leuke mannen op, maar echt ver kom je er niet mee.

  30. Jordy March 19, 2020

    Hoi,
    Het is niet wat ik zocht. Ik dacht dat het een vriendschappelijk maatje zoeken was. Maar hier gaat het alleen om de seks. Als je daar naar opzoek bent, zal je hier wel slagen.

  31. Benno April 24, 2020

    Ruim onvoldoende. Je wordt vh kastje naar de muur gestuurd. Kost klauwen met geld en naarmate je opgewonden raakt, ga je je ineens beseffen dat je helemaal niet kan afspreken. ZzZzZzZ….

  32. Dex May 18, 2020

    Finally! Iemand die wil afspreken… die zijn schaars heb ik inmiddels ondervonden.. het zijn dure dagen geweest op gaybuddy. Het vinden van een seksvriendje zal dit op lange termijn wel weer recht brijen. Eerst zien of t wat is 🙂

  33. Ruben July 3, 2020

    Erg slecht. Geen mogelijkheid tot fysiek contact.

Gaybuddy scoort een : 69%
Klantenbeoordeling: