Help Ze blijft het afspraakje uitstellen

Help Ze blijft het afspraakje uitstellen

Help Ze blijft het afspraakje uitstellen

Tijdens je virtuele zoektocht naar een leuk meisje ben je iemand tegen het lijf gelopen met wie je een meer dan leuk contact hebt opgebouwd. Logisch dat jij het tijd vindt om af te spreken en je staat er dan ook om te springen om dit te doen. Maar zij blijft het maken van een afspraakje maar uitstellen. Wat kun je hier tegen doen?

 1. Heb het niet meer over een afspraakje

  Dit lijkt heel tegenstrijdig, maar werkt wel. Wanneer jij steeds blijft vragen om een afspraakje, zal je online contact er een afkeer van krijgen omdat er druk achter zit. Je wilt dus eigenlijk voor elkaar krijgen dat zij zich afvraagt waarom jij niet meer om een afspraakje vraagt. Door haar ondertussen wel nog aandacht te geven, zal haar verlangen naar jou alleen maar toenemen.

 2. Paint a picture

  Bij vrouwen werkt het erg goed om de fantasie aan het werk te zetten. In plaats van te vragen om een afspraakje is het veel leuker om een beeld te schetsen van hoe jij een afspraakje voor je ziet. Omschrijf de locatie, hoe jij je denkt te voelen, wat jullie aan hebben enzovoorts. Maar vraag haar bijvoorbeeld ook om bepaalde onderdelen in te vullen. Door haar fantasie aan het werk te zetten, zul je haar verlangen naar jou alleen maar vergroten en dus zal ze ook sneller een afspraakje willen maken.

 3. Vraag waarom ze geen afspraakje wilt

  De meeste vrouwen zullen met een waslijst aan excuses komen, maar zelden zeggen wat de echte reden is dat ze nog niet willen afspreken. Je kunt haar hier dus op een directe manier naar vragen, zonder meteen bot te worden. Toon begrip voor haar, haar gevoelens en haar situatie. Wanneer zij merkt dat jij begrip voor haar hebt, zal er minder druk liggen op het afspraakje en zal ze ook sneller tijd voor je willen maken. Wanneer het niet helpt om het direct te vragen omdat ze opnieuw met allerhande smoezen aan komt zetten, kun je het ook via een omweg vragen. Niet door te vragen om een afspraakje, maar door te vragen naar wat ze zoal doet en waar ze mee bezig is.

 4. Stel voor jezelf een ultimatum

  Je kunt natuurlijk eeuwig moeite blijven steken in een vrouw, maar wanneer zij het blijft uitstellen zal er waarschijnlijk weinig meer van komen. Stel voor jezelf dus een ultimatum. Hoe lang ben jij bereid het te proberen? Het is wel zo vriendelijk om dit ook op tijd aan haar duidelijk te maken. Begin ondertussen al nieuwe contacten te leggen. Op die manier val je niet opeens in een gat, zeker wanneer je haar echt leuk vindt, maar kun je gewoon door met het volgende visje in de immense zee.

 5. Niet hellen, maar verder snellen

  Om te voorkomen dat je vast zit aan contact met een vrouw die eigenlijk helemaal geen afspraakje wilt, is het een goed idee om meerdere contacten te onderhouden. Dit is immers het voordeel van online dating. Je kunt in de tijd dat je normaal een enkele persoon ontmoet nu meerdere vrouwen tegelijk spreken. Doe dit dan ook. Je zult merken dat er andere vrouwen zijn die maar wat graag met jou afspreken.