Hoe maak je een vrouw geil

Hoe maak je een vrouw geil

Hoe maak je een vrouw geil

Mannen zijn van Mars en vrouwen zijn van Venus. Een aloud gezegde wat zeker opgaat als het aankomt op sex. De meeste mannen hebben weinig nodig om opgewonden te raken, maar bij vrouwen kost dat iets meer werk. Of dat nu via de chat is of in het dagelijkse leven. Hoe maak je een vrouw geil?

Hoe maak ik online een vrouw geil?

Net als bij mannen is er in eerste instantie de fysieke aantrekkingskracht. Online meestal door middel van foto’s. Je hebt contact met de vrouw dus je hoeft je niet druk te maken dat ze je niet aantrekkelijk vindt, anders had ze immers niet gereageerd. Maar dat is niet voldoende voor jou. Je wilt haar echt opgeilen. Via een online chat doe je dat door beeldvorming.

Je schildert een plaatje in het hoofd van de vrouw. Door haar een beeld voor ogen te houden, zal haar fantasie aan het werk slaan. “Ik ga je hard neuken”, kan dan best wel eens lekker zijn om te horen, maar zet over het algemeen geen zoden aan de dijk. Een vrouw geniet er van als je haar eerst vertelt hoe je haar gaat verwennen, welke handelingen je uit gaat voeren, hoe je dat gaat doen, maar zeker ook door te vertellen waar jij opgewonden van raakt.

Het is verre van nodig om een roman te schrijven, maar het mooi verbloemen kan zeker bijdragen aan meer geiligheid. Het is ook niet nodig om alles tot in details te beschrijven, zodat de vrouw haar eigen fantasie ook kan laten werken.

Bijvoorbeeld: “Ik neem je mee naar een mooie hotelkamer. Wanneer we in de lift staan, druk ik je tegen de wand en begin je al te zoenen. Ik kan me niet meer inhouden. Je zoent me passievol terug en drukt je lichaam tegen me aan.”

Doet veel meer voor het vrouwelijke brein en dus het lichaam dan: “Ik zoen je lippen en grijp je borsten vast. Je wordt al nat en grijpt me in mijn kruis.”

Een vrouw opgeilen in het dagelijkse leven

In het dagelijkse leven werkt dat weer iets anders. Je bent immers al aanwezig en de fysieke aantrekkingskracht is veel sterker. Je hoeft ook de omgeving niet te schetsen, want daar bevinden jullie je al in. Het werkt dan veel beter om de vrouw te teasen.

Fluister haar tijdens een diner wat ondeugends in de oren. Dit kan dan al meer specifiek zijn. Zeker als jullie al eens sex hebben gehad. Je kunt haar herinneren aan een voorgaande keer dat je haar erg geil maakte met een bepaalde handeling of in een bepaalde situatie. Dit zal meteen weer dezelfde lust opwekken als die ze destijds ervoer.

Afhankelijk van de vrouw, want niet alle vrouwen houden hiervan, kun je zelfs al ondeugende acties ondernemen. Haar in de keuken in haar nek kussen terwijl het bezoek in de woonkamer wacht, kan erg spannend zijn. Of haar tijdens het op stap gaan op een ondeugende plek vastpakken en haar vertellen hoeveel zin je in haar hebt. Veel vrouwen worden opgewonden van jouw lust. Dus haar laten merken dat je opgewonden bent zal haar alleen maar geiler maken.

Voor vrouwen is het vooral belangrijk dat het sexy en ondeugend is. Let er dus op dat je het niet te plat maakt. Wanneer je dan inwerkt op haar fantasie kan het bijna niet meer mis gaan!