Hoe vind ik gratis seks

Hoe vind ik gratis seks

Hoe vind ik gratis seks

Voor jij je afvraagt hoe je gratis seks vindt, kun je erover nadenken of gratis seks wel mogelijk is. Meestal vind je dat als je niet op zoek bent. En wat versta je onder gratis. Er zitten bijna altijd wel kosten aan verbonden. Een avondje uitgaan, een etentje, misschien een hotelkamer. Dat zijn de verborgen kosten. Helemaal gratis zal het zelden zijn. Maar je wilt er ook niet voor betalen zoals bij professionals.

Is online seksdating de beste optie?

Er zijn om te beginnen een hoop websites waar de registratie gratis is en waar ook het aanmaken van een profiel gratis is. Door je op verschillende seksdating websites aan te melden, heb je meer kans op een sekscontact. Meestal zijn er wel kosten verbonden aan het versturen van berichtjes, maar dat is altijd nog goedkoper dan een afspraakje waar je vervolgens erachter komt dat je geen klik hebt met je seksdate.

Meerdere contacten gelijk

Wanneer je online op zoek gaat naar gratis seks kun je met meerdere mensen tegelijk contact onderhouden. Tijdens een afspraakje kun je, door de beugel genomen, maar met een iemand tegelijk afspreken. Als dan blijkt dat je geen (seksuele) klik hebt, heb je wel al onkosten gemaakt. En tijd verspilt. In dezelfde tijd kun je met meerdere sekscontacten online spreken en ontdekken met wie jij echt een klik hebt.

Fakers, professionals en oplichters

Op een seksdating website kun je er van uit gaan dat ook iedereen op zoek is naar gratis seks, maar dat is niet altijd waar. Jammer genoeg heb je de kans tegen een faker, professional of oplichter aan te lopen. Wanneer je met een faker te doen hebt, is het vooral zonde van je tijd. Vaak houden zij je lang aan de praat en stellen ze een date steeds uit. Dit zijn vooral mensen die op de aandacht geilen hier loop je het minste risico mee.

Er zijn echter ook professionals actief die nieuwe klanten zoeken. Ze zorgen er eerst voor dat er bij jou gevoelens een rol gaan spelen om je vervolgens te vertellen dat ze wel kosten voor de seksdate in rekening moeten brengen. Vaak doen ze het voorkomen alsof ze financiële problemen hebben en daarom op deze manier te werk moeten gaan.

Oplichters gaan nog een stapje verder. Zij willen, net als de fakers, helemaal geen seksdate, maar zijn alleen maar bezig om jou geld afhandig te maken. Ze spelen in op je gevoel en wanneer ze denken dat dat gelukt is, zullen ze een zielig verhaal ter sprake brengen. Ze vragen dan om geld om het betreffende probleem op te lossen.

Veilig en discreet gratis een seksdate vinden

Het is dus verstandig om een seksdating website te zoeken waar veel aandacht is voor veiligheid en discretie. Vaak controleren die websites de profielen handmatig om zo onwelwillende lieden te verwijderen en te weren. Dit kost echter tijd en geld en het is dus ook logisch dat zulke websites hier op de een of andere manier een vergoeding voor vragen. Vaak door middel van abonnementen of credits. Wanneer je serieus op zoek bent naar een gratis seksdate is de kans het grootste dat je hier slaagt. Je hebt dan wel onkosten gemaakt om je sekscontact te leren kennen, maar daarna ben je ook verzekerd van een gratis seksdate.