Op de eerste date met je online sekscontact

Op de eerste date met je online sekscontact

Op de eerste date met je online sekscontact

Online sekscontact

Op een seksdating site heb je meestal contact door middel van het versturen van berichtjes of een chat optie. Je komt er op die manier vrij snel achter of je een klik met iemand hebt. Wanneer je een persoonlijke klik hebt, dan is het ook belangrijk dat het seksueel gezien klikt. Je bent beiden immers op zoek naar een seksdate.

Omdat je elkaars seksuele voorkeuren onderzoekt wordt het snel erg pikant. Ondeugende gesprekjes ondersteunt door foto’s zetten de fantasie aan het werk en verhogen de lustgevoelens. Hierdoor weet je dus veel van elkaar op een gebied waar van je normaal gezien pas later ontdekt hoe dat zit en heb je waarschijnlijk dankzij de foto’s ook al meer van elkaar gezien dan gangbaar is voor een eerste date.

Dat kan een seksdate ongemakkelijk maken en het kan een reden zijn om een daadwerkelijke date uit te blijven stellen. Door dat je best ver kunt gaan in een opgewonden en heet moment, tijdens het chatten, wil dit niet per se zeggen dat je dit, op een eerste date, ook allemaal waar wilt maken. Je wilt elkaar waarschijnlijk eerst in een gewone setting ontmoeten om te zien of de seksuele klik er in het echt ook is.

Seks op de eerste date

Maar hoe dan verder? Ga je meteen all the way? Omdat je iemand hebt leren kennen op een seksdating site wil dit niet per se zeggen dat je ook meteen seks moet hebben. Tegenwoordig is er echter niks vreemds aan om dat wel te doen. Zeker voor vrouwen was het altijd een taboe. Dat deed je gewoonweg niet. Maar de moderne vrouw heeft, gelukkig, haar seksualiteit omarmt en geniet er net zo van als de man altijd heeft gedaan.

De mannen daarentegen zijn meer van de oude stempel en hoewel ze wel seks op de eerste date willen, hebben ze niet veel goeds te melden over de vrouw die op die eerste date dan seks met ze heeft. Ze vinden de vrouw dan geen slet, maar ze nemen haar verder ook niet meer erg serieus. Behalve die nacht dan waarschijnlijk. De kans op een volgende date is echter minimaal.

Heeft een vrouw de eerste keer geen seks met de man, dan is het ook weer niet goed. Dan is ze te preuts, was de date verspilde moeite, tijd en geld. Mannen laten dan niet snel meer iets van zich horen. Daarvoor zitten ze immers niet op een seksdating site.

Je kunt het als vrouw zijnde dus eigenlijk nooit goed doen. De mannen genieten van de seksuele vrijheid, maar zodra vrouwen dat ook doen, grijpen mannen eigenlijk terug naar de oude stempel.

Seksueel contact op de eerste date

Dat alles maakt het behoorlijk ingewikkeld voor de vrouw en zij met een beetje verstand weet nu niet goed wat ze moet doen. De vrouw moet opeens gaan nadenken wat ze nou met de date wilt. Wil ze een eenmalig afspraakje waarop ze flink van bil kan gaan of wil ze een langdurige seksrelatie? Misschien nog iets serieuzer? En daar moet ze dan naar handelen. Ze kan niet gewoon genieten, maar dient al op voorhand te bepalen hoe ze met de avond omgaat.

Een mooie middenweg, die voorkomt dat je al te veel na moet denken, is dat je wel seks kunt hebben, maar dat beperkt tot bijvoorbeeld handwerk. Door elkaar te bevredigen, doe je wel iets aan de opgebouwde lusten, maar je bewaart ook nog wat lekkers voor later. Daardoor zal de ander ook veel sneller weer iets laten horen. Nog niet alles was immers ontdekt of gewonnen.

Het is echter misschien een nog beter idee om de eerste keer bewust kort af te spreken. Ga even ergens een kopje koffie drinken. Gewoon zodat je elkaar gezien hebt, de chemie tussen jullie hebt kunnen peilen en zodat je een idee hebt van met wie jij te maken hebt. De ‘echte’ date kan dan veel meer ontspannen verlopen en of je nu wel of geen seks hebt, doet er eigenlijk niet meer toe.

Waar denk je over na bij seks op de eerste date?

En dan wordt niet de seks zelf bedoelt, maar alles wat er bij komt kijken. Waar spreek je bijvoorbeeld af? Je wilt iemand niet meteen in je huis hebben en het is ook niet verstandig om meteen naar iemand thuis te gaan. Je wilt liever afspreken op een publieke locatie. Dus een hotel is dan misschien een optie, al kan dat een prijzig grapje worden.

Hoe ver ga je? Het liefst wil je natuurlijk alle mogelijke seksuele handelingen uitproberen, zonder ziektes of iets dergelijks op te lopen. Heb je condooms bij je? Bespreek dit soort zaken op voorhand zodat jullie beiden goed voorbereid op de date verschijnen. Het zal niet de eerste keer zijn dat op het moment suprême alles in de soep loopt omdat beiden de condooms vergeten zijn.

Blijf je bij elkaar slapen of juist heel bewust niet. Wanneer je samen slaapt, krijg je emotioneel gezien een andere band. Je stelt je kwetsbaarder op. Wanneer je slaapt, heb je immers niet door wat er om je heen gebeurt en om dan met een vreemde samen te zijn, is een groot teken van vertrouwen.

Seks op de eerste date is steeds gangbaarder, maar je kunt er nog altijd niet zomaar van uit gaan dat het ook gebeurt. Bespreek online met elkaar hoe jullie met de situatie omgaan en je eerste seksdate kan zomaar een hele hete date worden.