Seks in de buitenlucht

Seks in de buitenlucht

Seks in de buitenlucht

Seks in de buitenlucht

Voor veel mannen en vrouwen een fantasie om in de buitenlucht seks te kunnen hebben. Het is veel makkelijker als dat je denkt. Veel mensen denken dat het onwaarschijnlijk is en je altijd betrapt zal worden als je ergens seks hebt anders dan in je slaapkamer. Om buiten seks te hebben moet je een aantal dingen weten. In dit artikel lees je onder andere 7 leuke plekken die jou kunnen helpen om een intiem avontuurtje met elkaar te beleven. Tenslotte is het natuurlijk veel geiler, meer opwindend en spannender om in de natuur met elkaar seks te kunnen hebben.

Het is overigens bewezen dat seks in de buitenlucht ook erg goed voor je is en het jullie nog dichterbij elkaar brengt. Het is tenslotte erg spannend maar er kunnen ook gevolgen aan zitten. Wat als iemand jullie ziet die je toevallig kent? Lees onderstaande plekken voor een maximaal intiem avontuur waardoor je nooit meer seks zal willen hebben in de slaapkamer! Misschien niet altijd even handig, maar als je even wat spannends wil opzoeken moet je dit zeker doen.

7 plekken die jouw seksleven doen veranderen

Als een vrouw helemaal gek van jou is wil ze natuurlijk ook het bed met je delen. De eerste 10-20 keer vind je dit leuk, maar daarna zoek je wat meer spanning op. Je gaat verzinnen waar je makkelijk seks zou kunnen hebben, iets waar jullie beide super geil van worden. Dit maakt nog meer emoties bij elkaar los en jullie zullen een nog sterkere band met elkaar creëren. Mensen voelen zich aangetrokken tot dingen wat eigenlijk verboden is. Lekker neuken in het openbaar is natuurlijk net even dat extra’tje wat jullie doet opgeilen. Het verlangen naar elkaar is zo groot, dat jullie elkaar waarschijnlijk niet meer kunnen weerstaan.

Het strand

Natuurlijk is het strand een ultieme plek om met elkaar de liefde te bedrijven. Tevens is dit één van de leukste plekken op geile vrouwen te neuken. Dit doe je natuurlijk niet in de winter, maar als je op vakantie bent in een zonnig land of misschien gewoon in eigen land, is het absoluut aan te raden. Op vakantie voel je je altijd net even wat meer ontspannen, je ruikt de zee, voelt ze warme zon op je lichaam stralen en je voelt je altijd lekker. Voor mannen een ultieme gelegenheid om gebruik te maken van deze mooie situatie. Vrouwen voelen zich helemaal fijn hier en willen daarbij graag aandacht van jou. Probeer het zelf en ervaar de spanning en erotiek die hierbij komt kijken.

In de auto

Dit is ook wel een veel voorkomende plek om seks te hebben. Je bent lekker aan het rijden, jullie zitten allebei lekker in het velletje en je weet dat je gaat neuken straks. In de meeste gevallen raken jullie allebei zo opgewonden dat je niet meer kan wachten tot je thuis bent. Ze begint je misschien wel over je penis te wrijven, begint je te pijpen tijdens het rijden en vervolgens wil je perse neuken. Je zet de auto aan de kant en je neemt elkaar vervolgens in de auto! Misschien een raar gezicht als de ramen beslaan, maar dat maakt niet uit. Tenslotte is het een intiem moment voor jullie beide. Geniet van elkaar.

Bioscoop

Misschien lijkt dit onmogelijk. Maar waar een wil is, is een weg. Donkere plekjes zijn natuurlijk altijd spannend om elkaar even te betasten. De bioscoop is hier misschien een perfect voorbeeld voor. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je een hele nieuwe film uitzoekt. Bij volle zalen is het niet erg fijn om intiem te zijn met elkaar. Zorg ervoor dat je een film kiest waarvan je weet dat het geen volle zalen zal gaan trekken. Misschien ook beter als je dit op een laat tijdstip óf juist een heel vroeg tijdstip uitkiest.

In de trein

Dit is een zeer spannend momentje voor jullie twee. De kans dat jullie betrapt worden is natuurlijk ook heel groot. Er is namelijk altijd iemand aanwezig in de trein! Misschien een idee als je van te voren afspreekt om jezelf zo schaars mogelijk te kleden. Voor de man een spijkerbroek met een gulp zonder onderbroek en voor de vrouw een rokje zonder slipje bijvoorbeeld. Om een beetje plezier te hebben en een goed seksstandje te kunnen aannemen is dat jullie beide op een treinbankje zitten waarbij zij bovenop jou komt zitten. Let the party begin!

Reuzenrad

In een kleine kabine is het natuurlijk altijd spannend. Zeker als jullie de hoogte in gebracht worden. Wel zo leuk om dan ook een hoogtepunt te beleven. Het beste is dan dat je dit ook in de avond doet, de kans dat je elkaar dan kan zien in de andere kabines is aanzienlijk kleiner. Ligt er een beetje aan hoe snel het rad draait, maar misschien red je het niet om tot een climax te komen in één ritje. Blijf dan gewoon lekker zitten tot je weer boven bent.

Pashokjes

Ook een veel voorkomende plek om te neuken. Algemeen bekend dat vrouwen dol zijn op shoppen. Ga met haar mee, tease haar een beetje op de heenweg en zorg ervoor dat ze een mooie lingerie setje uitkiest. Hierdoor zullen jullie allebei zo erg in de stemming zijn dat jullie elkaar niet meer kunnen weerstaan. Het pashokje is hier een ideale ruimte voor, lekker klein, niemand die je kan zien, maar wel horen! Extra spannend, opwindend en geil dus.

Bos of Bosjes

Geniet van de natuur en van elkaar. Neuken in het bos of in de bosjes is een ultieme manier om elkaar heel goed te leren kennen. Het is openbaar maar tegelijkertijd zijn er ook plekken waar je je privacy hebt. Hier kan je zo hard neuken en kreunen als je wil, niemand die het hoort en/of ziet. Een mooi moment om dus jullie spullen te pakken en een mooi bos op te zoeken waarvan je zeker weet dat je niet betrapt wordt.

Dit zijn slechts enkele ideeën die je zullen helpen om jullie seksleven nog spannender te maken. Ultiem genot, plezier en spanning!