Sterrenbeelden en seks

Sterrenbeelden en seks

Sterrenbeelden en seks

Sterrenbeelden beïnvloeden ons dagelijkse leven, wie we zijn en wat we meemaken of doen. Als je er in gelooft tenminste. Dat betekent dus ook dat je seksleven bepaalt wordt door je sterrenbeeld. Hoe werkt dat? Welke sterrenbeelden hebben bijvoorbeeld welke seksuele eigenschappen en welke sterrenbeelden seksueel gezien goed bij elkaar passen.

De ram en seks

Zowel de mannelijke als de vrouwelijke ram zijn assertief en agressief als het op seks aan komt. Ze vinden het geweldig om hun seksuele prooi te veroveren. Zij jagen graag en raken enthousiast als ze meteen bevestiging krijgen dat de seksuele aantrekkingskracht wederzijds is. Ze houden er absoluut niet van als er emotionele spelletjes worden gespeeld.

De ram houdt van experimenteren in bed, is dol op goede seks en kan er dan ook geen genoeg van krijgen. Een ram is vaak dominant in bed en zoeken naast seks ook een mentale connectie. Ze houden van snelle en heftige seks, raken snel verveeld in bed en zijn altijd op zoek naar nieuwe opwinding en sensatie. Een ram zal voorspel vaker mijden dan er veel aandacht aan besteden.

De erogene zones van een ram zijn het hoofd, de nek en het gezicht. Ook de tepels van een ram zijn erg gevoelig en zijn nauw verbonden met de geslachtsdelen. De ram zit graag bovenop. Je vindt onder de rammen een hoop mannen en vrouwen die op kinky gebied graag experimenteren.

Seksuele match: Weegschaal

De stier en seks

Stieren gaan niet zo makkelijk overstag en een beetje luxe paardjes. Hoe meer aandacht je aan ze besteedt, hoe sneller je succes hebt. Eenmaal in bed heb je een geweldige sekspartner aan een stier. Ze hebben over het algemeen gezien een goed uithoudingsvermogen, gaan graag de hele nacht door. Tijdens de pauzes hebben ze graag intelligente gesprekken en genieten ze van lekker eten en drinken.

De stier is erg sensueel in bed en bezit een hoop hartstocht. Ze komen misschien langzaam op gang, maar als het vuur eenmaal brandt, raast het zonder nog te doven. De meeste stieren houden niet van seksavontuurtjes die maar een nacht duren, maar willen een vertrouwensband kunnen opbouwen. Hou je van voorspel? Dan moet je zeker een stier als sekspartner kiezen. Zij zijn namelijk dol op een lang en intens voorspel.

De erogene zones van de stier zijn de nek en de hals. Ook de smaakpapillen zijn een belangrijk onderdeel van het seksuele spel en je doet een stier er dan ook een plezier mee om deze ook te verwennen. Over het algemeen gezien is het gehele lichaam van de stier overgevoelig als het op seks aan komt.

Seksuele match: Schorpioen

Tweeling en seks

Zoek je een avontuurlijke sekspartner dan doe je er goed aan om een tweeling te vinden. Dit sterrenbeeld is continu op zoek naar de perfecte minnaar en de ultieme seksuele ervaring. Ze gebruiken daarbij alle mogelijke zintuigen. In bed zal zich dit alleen maar voortzetten. De tweeling vindt het heerlijk om alle zintuigen te gebruiken.

Seks is voor een tweeling niet puur lichamelijk. Het is een denkspel dat tussen de oren begint lang voor het seksuele spel daadwerkelijk van start gaat. Ze praten meer dan ze werkelijk ervaren, maar krijgen daardoor wel meer intensiteit en diepgang, ook in het seksuele spel. Ze houden ontzettend van flirten, maar worden zelden echt verliefd.

De erogene zone van een tweeling bevindt zich in het hoofd. Ze raken ontzettend opgewonden van fantasietjes en praten graag over seks. Ook de rest van het hoofd werkt als erogene zone en ze houden er erg van om gestreeld te worden op hun hoofd en door hun haren. Je maakt een tweeling wild door seks te hebben op een ongewone plek en ze kunnen ook genieten van een beetje exhibitionisme.

Seksuele match: Boogschutter

De kreeft en seks

Kreeften zijn seksueel geraffineerd, maar zijn eigenlijk heel erg bang om gekwetst te worden. Ze kunnen dan ook zeer omslachtig te werk gaan wanneer ze seksuele contacten zoeken. Ze spiegelen het karakter van hun bedpartner, zijn gevoelig, zorgzaam en betrokken in bed. Ook wanneer het alleen om seks gaat kan een kreeft snel jaloerse en bezitterige trekjes ontplooien. Kreeften zijn dol op knuffelen en kussen en een seksuele partner dient op dezelfde emotionele golflengte te zitten.

Het is voor een kreeft soms moeilijk om onderscheid te maken tussen lust en liefde. Ze dromen graag en mijmeren dan naast over gevoelens ook over seksuele escapades. Voor je bij een kreeft echt aan de slag kunt, is het belangrijk dat hij of zij opgewonden is. Tederheid wekt meer prikkelingen om dan een ruwe benadering.

De erogene zones van een kreeft zijn vooral de buik en de borst. Na een hartstochtelijke zoenpartij vinden ze het heerlijk om hier gestreeld te worden. Ga niet te snel op je doel af, want dan kan dat als een afknapper werken. Ook de tepels kunnen overgevoelig zijn en verdienen een tedere behandeling.

Seksuele match: Steenbok

De leeuw en seks

Leeuwen bezitten een soort van magische seksuele aantrekkingskracht. De leeuw houdt er dan ook van om bewonderd te worden en in het middelpunt te staan. Ze hebben een hoog libido en hebben gepassioneerde seks die lang duurt. Een leeuw is prima in staat om liefde en lust te scheiden en kan dus makkelijk losse contacten hebben.

Een leeuw heeft graag een bedpartner die zich volledig op hem of haar richt. Leeuwen hebben een onuitputtelijke seksuele fantasie en hebben een grote behoefte om allerlei spelletjes in bed uit te proberen. Ze kunnen zo opgewonden raken dat ze hun nagels en tanden gebruiken en ze genieten er ook intens van als jij dat ook bij hen doet. SM-fantasietjes spelen vaak een rol in de exhibitionistische dromen van leeuwen.

De erogene zone van een leeuw bevindt zich onderaan de rug. Waar de ruggengraat eindigt, masseer je de leeuw of je laat je nagels over de huid glijden om een leeuw helemaal wild te krijgen. Leeuwen zijn ook dol op (erotische) massages.

Seksuele match: Waterman

De maagd en seks

Hoewel de reputatie van de maagd koel en preuts is, is niets minder waar. Ze zijn misschien kieskeurig en lijken verlegen, maar dat is pure uiterlijke schijn. Een maagd verlangt naar perfectie en zal zich daarom niet snel bloot geven. Bij de juiste partner ontpopt de maagd zich echter tot een sensuele sekspartner bij wie een sterke begeerte blijkt te bestaan.

De maagd kan genieten van kortstondige, losse contacten, maar voor een ultieme ervaring is het belangrijk dat de maagd een vaste partner heeft gevonden die de zintuigen kan prikkelen. Dan blijkt de koele maagd opeens een heel hoog libido te hebben. De maagd is wel seksueel nieuwsgierig en dat verlangen kan een maagd makkelijk in een voyeur doen veranderen.

De erogene zones van dit sterrenbeeld zitten in de handen en de zenuwen van de huid. Zachte strelingen over de buik en knabbelen aan voeten en vingers kan de maagd buitengewoon seksueel opwinden. Bij een maagd zit erotiek vooral in het hoofd en ze zijn dan ook erg visueel gevoelig. Pornofilmpjes, foto’s en meer van dien zooi dragen er zeker aan bij dat de maagd opgewonden raakt.