Tips voor de eerste keer seks

Tips voor de eerste keer seks

Tips voor de eerste keer seks

Voor alles een eerste keer

Iedereen maakt het mee, alles voor een eerste keer. Ook seks komt hier uiteraard bij kijken. Je zal vast denken dat dit een geweldige ervaring zal zijn en alles perfect gaat. Echter is niets minder waar. In 80% van gevallen betreft de eerste keer seks is het een geweldig geklungel. Jullie zijn (niet in alle gevallen) beide maagd en vervolgens gaan jullie elkaars edele delen misschien wel voor het eerst zien. Het is dan nooit gelijk een succes. Niet getreurd, in dit artikel lees je een aantal unieke tips die kunnen helpen bij de eerste keer. Hierdoor zal je misschien minder stuntelen en het echt als lekker ervaren. Voor veel mensen is de eerste keer erg spannend maar tegelijkertijd ook erg opwindend! Het zou dus geweldig zijn als jullie allebei konden genieten van de eerste keer, ook al heb je misschien geen idee wat je zou moeten doen.

Tips voor de eerste keer seks

Dit artikel zal je in alle waarschijnlijkheid doornemen als je:

  • Voor de eerste keer in aanraking komt met het vrouwelijke lichaam
  • Niet weet waar je precies rekening mee moet houden? Tenslotte wordt je in één keer in het diepe gegooid.
  • Een partner hebt die nog maagd is. Wat kan je doen om hem/haar volledig te laten genieten?
  • Wilt weten of een ontmaagding iets magisch is
  • Er alles aan wil doen om er van te kunnen genieten

Uiteraard komen er ook nog meer dingen aanbod. Dit artikel wordt niet alleen voor hem geschreven, maar ook voor haar is dit een mooi artikel om wat van te kunnen opsteken.

Naïef? Vrouwen zijn dit minder dan mannen

Als het gaat om de eerste keer seks dan is het belangrijk dat jullie elkaar goed kunnen vertrouwen. Veel vrouwen wachten het allemaal even af, zeker als jullie kort bij elkaar zijn. Mannen daarentegen zijn veel richting vrouwen veel meer naïef dan andersom. Dit werkt vaak averechts voor vrouwen, ze vinden het vaak veel meer ongemakkelijk dan normaal. Het is daarom belangrijk als jullie beide weten dat het vanavond gaat gebeuren, je er rustig naar toe bouwt. Langzaam opbouwen en dan komt de rest vanzelf.

Het is belangrijk dat jullie allebei weten dat het gaat gebeuren en dat jullie je hier op kunnen voorbereiden. In sommige gevallen kan het ook zo zijn dat je het gewoon over je heen laat komen. Tenslotte zal het niet lang gaan duren, de meeste ontmaagding sessies duren maximaal 5 minuten. Het is voor de man namelijk zo opwindend op een vrouw voor de eerste keer naakt te zien en andersom, dat je lichaam eigenlijk per direct op een hoogtepunt wil komen.

De spanning die erbij komt kijken

De spanning die hierbij komt kijken is natuurlijk gigantisch. Het is erg lastig om jezelf in bedwang te houden, in de meeste gevallen probeer je eerst naast haar te liggen en elkaar een beetje te zoenen. Een beetje voorspel zullen jullie vast wel meer ervaring mee hebben. Als je hier aan begint is het gegarandeerd raak! Je begint met zoenen, dit wordt steeds intiemer, je raakt elkaar aan en je werkt langzaam naar een vrijpartij toe.

Vaak zie je dat je tijdens het voorspel heel de tijd aan het zoenen bent en vervolgens je handen de rest doen. Orale seks komt pas later om de hoek kijken, jullie zitten allebei in de fase dat het nog erg spannend is. Je wil eerst weten hoe het zal zijn om ontmaagd te worden, uiteraard is de spanning daarom om te snijden! Een goede tip is hier dat je gewoon probeert te ontspannen, jullie zijn allebei samen, er kan niets fout gaan. Probeer daarom ook een beetje voorbereid te zijn d.m.v een passende condoom bij je te hebben.

Het best is om ze naast je bed te hebben liggen, zo kan je er snel bij. In de meeste gevallen zijn Durex condooms prima en passen vrijwel altijd. Bij hoge uitzondering komt het wel eens voor dat je een XXL condoom moet kopen.

Hoe verloopt het proces?

De eerste keer seks is totaal niet wat je er van verwacht. Veel mensen verwachten natuurlijk één en al genot. Echter is het in de meeste gevallen geen genot maar veel gestuntel. De seks is daarom ook niet goed, maar dat maakt helemaal niet uit. Jullie zijn in dit geval allebei in de ´ontdekkingsfase´. Je zal zien naarmate je vaker seks hebt, je ook steeds beter wordt en het langer kan volhouden.

Om het minder genant te laten worden is het aan te raden om dit artikel eens goed door te nemen. Je kan er daardoor voor zorgen dat het allemaal wat soepeler verloopt. Je zal zien dat het zijn vruchten zal gaan afwerpen.

De beste plek is de slaapkamer?

De eerste keer seks is bij veel stelletjes niet in de slaapkamer! Je zal vast denken maar waarom niet? De eerste keer seks plan je niet, dat komt vanzelf. Dus ongeacht waar je bent, zal het gaan gebeuren. Mits je het natuurlijk veilig kan doen. Safe sex is uiteraard belangrijk en staat voorop. Het is daarnaast belangrijk om een goede en leuke sfeer te creëren, daarnaast moet je goed communiceren met elkaar. Tenslotte is een relatie gebaseerd op vertrouwen en communicatie. De volgende stappen zullen je vertellen hoe je meer controle kan krijgen voor als je de eerste keer seks hebt.

Goede voorbereiding is het halve werk

De juiste sfeer is key – Mannen denken vaak dat sfeer onbelangrijk is. Sterker nog, vrouwen vinden het heerlijk om een goede sfeer te hebben. Wees een romanticus, het zal je helpen om nog meer te kunnen ontdekken van je partner.

Zintuigen prikkelen is belangrijk – Dit spreekt uiteraard voor zich. Als je je best doet om veel zintuigen te prikkelen bij je partner, zal de eerste keer nog soepeler verlopen.

Geur – Zorg ervoor dat de plek waar je de eerste keer seks hebt, gewoon schoon en fris is.

Zicht – Het is belangrijk dat je de lichten wat dimt, of er in ieder geval voor zorgt dat het een beetje schemerig is. Niemand vind het fijn, zeker voor de eerste keer niet, om in de spotlights seks te hebben.

Geluid – Erg veel mensen hechten waarden aan geluid. Sommige vinden het fijn als het muisstil is en de ander wil wat rumoer om zich heen hebben. Het is volledig aan jullie wat het fijnst is. Communiceer daarom met elkaar. Misschien is het een idee om een CD op te zetten van jullie favoriete muziek.

Locatie is belangrijk – Zoals eerder verteld kan je er voor kiezen waar je de eerste keer seks hebt, maar in 9/10 gevallen gebeurd dit vanzelf. Kees een locatie waar je lekker de ruimte hebt. De auto is dus niet aan te raden.

Je huis moet tip top in orde zijn – Het is een enorme afknapper als je huis smerig is en het een rotzooi is. Zorg ervoor dat alles schoon is, maar dan ook echt alles. Dit zal een afknapper doen voorkomen.

Dingen die je moet weten bij een ontmaagding

Natuurlijk is het fijn om voor de eerste keer seks te hebben. Vaak denk je alleen maar aan genot en plezier. Echter kan seks ook gevolgen hebben, dus het is aan te raden om rekening te houden met een aantal factoren.

  • Gebruik altijd een condoom, hierdoor zorg je ervoor dat sperma niet zomaar in de baarmoeder terecht komt. Daarnaast een voorbehoedsmiddel voor een SOA.
  • Glijmiddel kan handig zijn, dit maakt het net even wat aangenamer als je merkt dat je partner niet vochtig genoeg is. Dit maakt het voor haar erg pijnlijk en kan je serieuze verwondingen aanbrengen. Zorg er daarom voor dat je altijd een beetje glijmiddel gebruikt als dat nodig is.
  • Het maagdenvlies zorgt er voor dat er bij vrouwen bij de eerste keer seks, bloed kan vrijkomen. Hou hier rekening mee en kijk niet raar op, dit is volledig normaal. Mits je partner aan intensieve sporten doet, kan het maagdenvlies hierdoor al gescheurd zijn door bepaalde bewegingen. Het kan dus voorkomen, maar hoeft dus niet.

De eerste keer!

Je probeert je zo goed mogelijk voor te bereiden, je weet hoe het zal gaan zijn en je bent nu eindelijk aan de beurt om deze ervaring te mogen bewonderen! Wat is nu precies wijsheid? In de meeste gevallen hebben stellen altijd voorspel. Dit gebeurd a.d.h.v het voorspel wat gaat plaatsvinden. Orale seks is heel erg belangrijk, je wind elkaar namelijk op en de lichamen maken zich klaar om over te gaan op actie. Hoe beter het voorspel, hoe intenser het hoogtepunt.

Bij voorspel zorg je er namelijk voor dat al jouw zintuigen optimaal gestimuleerd zijn. Dit zorgt er dus voor dat elke aanraking ultiem genot is. Laat staan als je op je hoogtepunt komt, een ultieme climax zal je hier te wachten staan. Met name bij een vrouw worden alle zintuigen aan de binnenkant van de vagina optimaal gestimuleerd en wacht het op een orgasme. Maar hoe ga je precies te werk bij het voorspel? Bij de eerste keer seks is het wel belangrijk dat je het gewoon erg simpel houdt. Dat is voor beide partijen het beste.

Focus je daarom op de erogene zones, dit zijn zones waarbij slechts enkele aanraking voldoende kan zijn om opgewonden te raken. Een simpele reden hiervoor is dat er erg veel zenuwuiteinden zich hier bevinden, waardoor het gevoelige plekjes zijn. Bij een vrouw zijn er slechts 10 erogene zones die haar onwijs doen opwinden. Van top tot teen heeft de vrouw allemaal gevoelige punten waar je gebruik van kan maken. Je kan er voor kiezen om al deze plekjes af te gaan, maar hoeft niet. Voor de mannen is de penis natuurlijk de ultieme erogene zone. Een kleine aanraking in zo’n situatie is al voldoende om deze stijf te maken. Het is dan de kunst aan de vrouw om hier voorzichtig en dierbaar mee om te gaan. Tenslotte zal hij jou hier een onwijs plezier mee gaan doen.

Waar begint voorspel precies mee?

Het voorspel begint eigenlijk vrijwel altijd met zoenen. Tegelijkertijd kan je haar strelen. Verplaats het zoenen vervolgens langzaam naar haar nek, van haar nek ga je langzaam naar beneden. Daarna maak je je klaar voor het volgende proces. Je gaat vanaf haar nek langzaam naar beneden richting haar borsten, deze sla je nog wel eerst even over! Van haar borsten ga je naar de onderbuik en dan weer langzaam en rustig naar boven. Hoe langzamer en rustiger je het doet, hoe intiemer de ervaring voor haar wordt.

Vervolgens op de terugweg neem je haar tepels in je mond en draai je met je tong er langzaam omheen . Vanaf haar tepels ga je weer langzaam naar beneden richting de binnenkant van haar benen en tot slot kom je bij de vagina. Een perfect moment om te beginnen met beffen.

Veel voorkomende problemen bij de eerste keer

Veel mannen krijgen door de spanning de penis niet omhoog. Is heel normaal en niets raars. Dit komt omdat je teveel aan het nadenken bent i.p.v het genieten. Daarnaast zal ze waarschijnlijk voor de eerste keer je penis te zien krijgen, misschien knapt ze hier op af? Denk hier niet over na, laat alles over aan het moment zelf. Wat je hier aan kan doen is dat je je volledig focussed op je partner. Kijk hoe ze geniet!

Als je dit doet dan hoef je je ook geen zorgen meer te maken om je penis. In de meeste gevallen zal hij dan stijf worden waardoor je over kan gaan op het echte werk. Lukt het uiteindelijk helemaal niet? Maak je dan ook vooral niet druk. Volgende keer beter, ze zal het volledig begrijpen en je hoeft je nergens voor te schamen. Tenslotte is er voor alles een eerste keer, ze zal het eerder waarderen dan dat je je als een pornoster gedraagt.

Een ander veel voorkomend probleem is te vroeg ejaculeren. Ook na de eerste keer en misschien wel na 3-4 jaar hebben veel mannen hier nog last van. Is helemaal niet erg en probeer dit ook niet tegen te houden. Als je van je zelf weet dat je snel klaar komt, zorg er dan voor dat je haar optimaal laat genieten bij het voorspel, zo is het voor beide een win win. Diverse seksstandjes kunnen er ook voor zorgen om minder snel te kunnen klaarkomen. Sommige seksstandjes zijn voor de één ander gevoeliger als voor de ander. Er zijn namelijk een tal van standjes die je zou kunnen proberen. Het is aan jullie om uit te vogelen wat het lekkerst is!

Help! Ik heb al ervaring, maar mijn vriendin is nog maagd.

Een veel voorkomend aspect. Helemaal niet erg. Het is hier erg belangrijk dat je een comfortabele plek voor haar zoekt. Een ontmaagding begint in de meeste gevallen voor een vrouw op haar rug. De slaapkamer is hiervoor een geschikte plek, maak het aangenaam en stel haar gerust. Wat je zou kunnen doen is vertellen wat je plannen zijn, zo kan ze zich voorbereiden en weet ze wat er gaat gebeuren. Het is erg belangrijk dat je haar goed nat maakt, dit verkleint de kans op een pijnlijke ervaring. Het is daarom belangrijk om haar eerst te vingeren, hierdoor zal de vagina weten dat er binnenkort een penis naar binnen geschoven wordt.

Als je voelt dat ze voldoende nat is pak je een condoom en begin je langzaam naar binnen te treden. Met de nadruk op langzaam, het is niet de bedoeling dat het zeer gaat doen. Breng je penis daarom niet in één keer naar binnen. Penetreer haar steeds dieper en luister goed naar wat ze te zeggen heeft, tenslotte ligt haar lichaam in jouw handen en bepaal jij wat er mee gebeurd. Respecteer daarom je partner als het zeer doet. Qua tempo is het belangrijk dat je eerst erg rustig te werk gaat en als ze dit goedkeurt dan kan je het tempo opvoeren. Je hoeft er niet van uit te gaan dat ze gelijk klaarkomt of überhaupt klaarkomt. De eerste keer is het vooral een ontdekking voor haar waardoor ze zich alleen maar zal focussen op het feit dat het geen pijn zal doen.

Aftersex

Deze ervaring is voor jullie beide natuurlijk super spannend geweest waardoor jullie zwetend naast elkaar liggen. Uiteindelijk zullen jullie er allebei super hard om lachen en vervolgens een euforisch gevoel geven. Erg veel vrouwen vinden het fijn als je na de seks nog even met ze knuffelt en verteld hoe geweldig het wel niet was. Praat over de ervaring en vraag haar wat ze er van vond. Zeker na de eerste keer is het belangrijk om even bij te praten over deze ervaring.

Tot slot met het lezen van dit artikel zal je in alle waarschijnlijkheid een betere verwachting scheppen van de eerste keer seks. Het zal voor ieder koppel een andere ervaring zijn, tenslotte hebben jullie het lastigste deel nu overwonnen! Met deze kennis zal je in alle waarschijnlijkheid je beter kunnen voorbereiden op een ontmaagding. Je kan het ook over laten aan het lot, maar je kan je ook inlezen en je zo goed mogelijk voorbereiden. Succes!