Waar let je op als je kiest voor een seksdating website

Waar let je op als je kiest voor een seksdating website

Waar let je op als je kiest voor een seksdating website

Het kan soms moeilijk zijn om te kiezen voor een seksdating website. Online op zoek gaan naar een seksdate kan een eitje zijn, mits je op een seksdating site zit die betrouwbaar is. Waar dien je allemaal op te letten bij je keuze voor een seksdating website?

Bekijk alles voor jij je aanmeldt

Bekijk alle pagina’s van een seksdating site voor je registratie. Kun je al profielen bekijken? Dan ben jij ook zichtbaar voor niet-leden. Lees de kleine lettertjes. Die staan meestal onder aan de voorpagina’s. Sommige seksdating sites die gebruik maken van nep profielen zetten dit hier neer.

Lees ook de Algemene Voorwaarden door voor jij je aanmeldt. Je weet dan tegen welke eventuele kosten je aan kunt lopen, op welke manier een seksdating site werkt, zijn er fictieve profielen, hoe lang zit je aan eventuele abonnementen vast en hoe wordt er omgegaan met klachten. Allemaal belangrijke informatie. Je wilt ook weten hoe ze met privacy gevoelige gegevens omgaan.

Gratis aanmelden en een profiel aanmaken

Op de meeste seksdating websites kun jij je gratis aanmelden en gratis een profiel aanmaken. Daarnaast krijg je bij sommige websites een proefabonnement of enkele credits gratis, zodat jij alles kunt uitproberen voor je besluit om een abonnement te verlengen of meer credits aan te schaffen.

Bekijk of de andere leden je bevallen en of je al contacten kunt leggen. Vergelijk de foto’s van leden op de verschillende dating sites. Sommige foto’s van nep profielen worden vaker gebruikt. Er zijn echter ook een hoop leden die op meerdere websites profielen hebben. Lees ook in de Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden hoe een website omgaat met jouw gegevens en de inhoud van je profiel. Er zijn websites die deze inhoud gebruiken op andere datingsites. Je wilt hier dan wel van op de hoogte zijn.

Goede reviews sites geven een eerlijk overzicht van betrouwbare en minder betrouwbare (seks)dating sites. Wanneer alle reviews positief zijn, dan kan het bijna niet geloofwaardig meer zijn. Bekijk dus meerdere reviews op verschillende websites om te bepalen of een website betrouwbaar is of niet.