Waar let je op bij het kiezen van seksdating profielen

Waar let je op bij het kiezen van seksdating profielen

Waar let je op bij het kiezen van seksdating profielen

Online op zoek gaan naar een seksdate klinkt zo simpel en iedereen doet er zo makkelijk over. Jij staat echter al een tijdje ingeschreven, maar het lukt niet echt om een seksdate te scoren. Je hebt wel allerhande contacten die geregeld erg pikant kunnen zijn, maar verder dan online contact komt het niet. Ergens gaat er iets mis, maar je hebt geen idee wat je precies verkeerd doet. Heb je al eens bedacht dat je op de verkeerde profielen reageert? Een foute keuze maakt?

Waarop selecteer jij andere leden?

Op een seksdating website is het als het ware alsof je door een catalogus van beschikbare seksdates opgaat. Je ziet allemaal beschikbare mannen en vrouwen die voldoen aan jouw zoekeisen. Dat kan zijn omdat ze bij jou in de buurt wonen, omdat ze een bepaalde leeftijd hebben of om andere eisen die jij hebt opgegeven in je zoekopdracht.

Vervolgens bekijk je de beschikbare profielen en bepaal je of je contact gaat leggen. Aan de hand waarvan kies jij de profielen uit die jij een berichtje of een flirt gaat sturen? Is dat omdat de foto’s je opwinden? Spreekt de profieltekst je aan? Zoekt diegene hetzelfde als jij? Als jij iedere keer om dezelfde redenen op een profiel reageert, is het misschien tijd om eens naar andere dingen te kijken.

Onbewust kiezen voor een seksdating profiel

Het eerste dat je van een ander profiel ziet is de profielfoto. Dit is de reden dat jij verder klikt en het profiel wilt bekijken. Wat is er nog meer te zien en te ontdekken? De profieltekst en andere foto’s zorgen er dan voor dat jij een berichtje stuurt of verder gaat met je zoektocht. Maar de eerste indruk van die profielfoto bepaalt toch grotendeels of jij actie onderneemt of niet.

Kijk dus eens naar alle profielfoto’s waarmee jij contact opnam en zoek naar overeenkomsten. Ben je een man? Dan reageer je misschien wel voornamelijk op naaktfoto’s. Zoek eens een ander type vrouw uit. Een leuke foto van het gezicht of eentje met een mooie avond outfit.

Vrouwen zullen sneller op een lekker bovenlijf en een leuke spontane kop met een brede glimlach reageren. Mannen weten dat en spelen daar op in. Vervolgens zijn ze ook nog grappig en attent en jij valt al in zwijmel nog voor je zijn mooie blauwe kijkers in het echt bewonderd hebt.

Bewust kiezen voor een seksdating profiel

Probeer dus in plaats van maar wat rond te bladeren en willekeurig te reageren op profielen die jou wel aanspreken eens op een bewuste manier naar de profielen te kijken. Alles goed door te lezen. De foto’s objectief te beoordelen. Kun je iemand dan nog serieus nemen? Is iemand dan serieus op zoek naar iemand om die intimiteit mee te delen? Of maakt het allemaal niet zoveel uit en zijn ze gewoon op zoek naar online vertier om hun tijdelijke lusten te bevredigen?

Sommige mensen geven in hun profiel al duidelijk aan dat ze bijvoorbeeld in een relatie zitten. De kans is groot dat iemand op het laatste moment toch besluit om niet vreemd te gaan. Overdreven seksuele profielen zijn vaak niet echt. Wanneer een vrouw volledig naakt te bewonderen is, een uitgebreide beschrijving geeft van waar zij over fantaseert en vervolgens niet verder kijkt naar wie jij bent of wat jij wilt, maar meteen gewillige berichtjes met je uitwisselt, is het tijd om je af te vragen of zij echt zo is of dat dit het beeld is van hoe zij zou willen zijn. Overdrijven is namelijk ook een kunst en de gemiddelde Nederlandse vrouw houdt ook nog een bepaalde discretie in acht in verband met familie, vrienden en andere mensen in hun omgeving.

Probeer dus op een andere manier naar profielfoto’s te kijken. Je voor komt dan dat je puur en alleen op een eerste indruk af gaat. Die kan nog zo goed zijn, als er meer informatie beschikbaar is, dan is het handig als je die allemaal mee kunt nemen in je beslissing. Bedenk hoe een man of vrouw die serieus is een profiel in elkaar zou steken en knoop gesprekken aan met andere leden dan je gewoonlijk doet. Je komt er dan snel genoeg achter wie werkelijk op zoek is naar een spannende seksdate en wie er eigenlijk alleen maar zit voor entertainment.

Jouw seksdating profiel

Denk ook goed na over hoe jouw seksdating profiel over komt. Je kunt wel denken dat het nog behoorlijk braaf is allemaal, maar ondertussen kan het bij mensen overkomen alsof jij een losbol bent. Dat is lastig te beoordelen. Je kunt immers alleen maar uitgaan van de berichtjes die je vervolgens ontvangt.

Verander je profiel geregeld. Zet een compleet andere tekst neer. Verander je profielfoto. Wissel foto’s om. Probeer het wel bij jezelf te houden. Het heeft geen zin om je anders voor te doen dan je bent. Je zult merken dat een ander type leden op jouw profiel gaan reageren of dat je reacties krijgt van mensen met wie jij al contact hebt.

Op die manier leer je in ieder geval ook andere mensen kennen. Een ander type mensen en je komt er snel genoeg achter welk type mensen serieus is? Echt een seksdate wilt afspreken. Dit komt dan doordat jij een ander soort mensen selecteert om contact mee op te nemen en doordat je reacties krijgt van een ander type mensen dan normaal het geval is. Wat voor jou het beste werkt en het beste resultaat oplevert, ontdek je alleen maar door het uit te proberen.