Waardevolle tips om meer te kunnen genieten!

Waardevolle tips om meer te kunnen genieten!

Waardevolle tips om meer te kunnen genieten!

Tips voor een plezieriger seksleven

Uit onderzoek is gebleken dat erg veel mensen meer willen genieten tijdens te seks. Elke man zou het geweldig vinden om in bed te belanden met een vrouw en vervolgens de tijd van zijn / haar leven te hebben. Het zou toch eigenlijk gewoon heerlijk zijn als je te horen kreeg ‘Ik wil jou nu elke keer op en in me hebben’. Het is echter voor veel mannen erg lastig om langdurig te kunnen genieten van de seks. Het is namelijk voor een groot en deel van de mannen lastig om nog meer te kunnen genieten, laat staan voor de vrouw.

Vaak willen ze zo snel mogelijk een hoogte punt bereiken zonder dat er een heel voorspel aan genot aan vooraf gaat. Dit artikel geeft je een paar waardevolle tips waarmee je aan de slag kan gaan in de praktijk. Deze tips zorgen ervoor dat je meer zou kunnen genieten tijdens de seks. Althans, dan zou je ze wel goed moeten doornemen en echt toepassen in de praktijk. Alleen dan zal je merken dat het allemaal veel leuker kan worden! Veel lees plezier!

Tip 1: Voorspel is uiterst belangrijk

Erg veel koppels hebben maar misschien 2-3 minuutjes voorspel en dan is het over. Zowel vrouwen als mannen kunnen heel erg genieten van het voorspel. Vaak wil je natuurlijk dat de vrouw als eerst een hoogtepunt bereikt. De enige manier waarop zij dat intens zal ervaren is als er een heel intiem voorspel aan vooraf zal gaan. Natuurlijk kan ze ook gewoon klaarkomen zonder voorspel, maar dan geniet je veel minder als dat je wel bezig bent met elkaar opgeilen.

De manieren hoe je dit zou kunnen doen is bijvoorbeeld haar een beetje te laten wachten, lekker zoenen, uiteraard is strelen ook opwindend, vingeren, beffen etc! Er zijn zat manieren die er voor zorgen dat haar lichaam optimaal geniet! Het wordt pas echt één groot plezier als heel haar lichaam ontdekt wordt en elk erogene zone wordt gestimuleerd. Je merkt uiteraard vanzelf of ze dit fijn vind of niet. Er zijn maar zeer weinig vrouwen die er niet van kunnen genieten.

Tip 2: Wat vind ze nou echt lekker?

Geen enkele vrouw is hetzelfde. Dit houdt in dat niet elke vrouw het bijvoorbeeld lekker vind als je haar vingert. Dit verschilt. Iedere vrouw moet ontdekt worden en aan jou de kunst om dit te doen. Daarom is het ook belangrijk om op lichaamstaal te letten. Hierdoor weet je of ze iets lekker vind of niet. Gaat haar ademhaling omhoog? Begint ze zachtjes te kreunen? Grijpt ze je stevig vast? Al deze dingen geven aan of ze iets echt lekker vind of niet. Ook op deze manier weet je of je er meer plezier uit kan halen. In de meeste gevallen wel!

Tip 3: Varieer voor meer plezier

Het is belangrijk dat je geen eentonige seks hebt. Dus niet elke keer dezelfde standjes, begin niet elke keer met vingeren, maar begin is een keer met wat anders. De meest logische verklaring waarom de plezier er bij sommige koppels af is, is omdat het allemaal erg eentonig is/wordt. Daarom is het belangrijk om ook te variëren in bepaalde seksstandjes. Niet alleen doggy-style maar laat haar ook eens op je zitten.

Veel mannen denken ook na over de volgende actie. Wat zal ik nu eens gaan doen bij haar? Dit is niet verstandig, het moet allemaal vanzelf gaan. Laat je daarom leiden door je eigen lichaam, hiermee zal je veel meer plezier! In ieder geval meer plezier als dat je gaat nadenken bij de seks. Je zal zien dat ze veel sneller tot een orgasme komt omdat je weet dat alles vanzelf gaat en ook echt aan het genieten bent. Wanneer je ziet of voelt dat ze bijna tot een orgasme komt is het belangrijk om dat ritme ook vast te houden. Dit vind ze fijn dus ga vooral door en stop niet!

Tip 4: Orale seks

Orale seks wordt door veel koppels erg mager genomen. Maar orale seks zorgt ervoor dat heel jouw lichaam zich klaar maakt op een geweldig en intens hoogtepunt. Orale seks hoort ook gewoon bij het voorspel. Maak hier dus ook gebruik van, vrouwen smullen hiervan en kunnen ook echt niet meer zonder als ze eenmaal ontdekken hoe goed jij je tong en vingers kan gebruiken. Begin haar langzaam te zoenen en vervolg je weg richting haar vagina.

De orale seks zorgt ervoor dat ze zo nat wordt als water. Hiermee herken je dus het feit dat een vrouw uiterst opgewonden is. Probeer haar gewoon eens rustig te beffen, kijk hoe het aanvoelt bij haar. Zodra je merkt dat ze geniet kan je er ook nog eens vingers bij gebruiken. Zo stimuleer je haar clitoris en haar G-spot tegelijkertijd. Beter kan eigenlijk niet! Dit is een kwestie van doen en het eigenlijk gewoon in elke vrijpartij implementeren. Ook hierdoor zal je veel meer plezier krijgen.

Tip 5: Een goede mentale voorbereiding is het halve werk

Veel mannen beginnen al met het voorspel door het sturen van een opwindend appje. Hierdoor kan de sfeer al behoorlijk erotisch worden! Beide partijen raken hierdoor opgewonden waardoor jullie op een punt komen waarbij je direct seks wil hebben. Je kan bijvoorbeeld zeggen hoe erg je geniet tijdens de seks, hoe lekker ze pijpt en hoe lekker ze smaakt. Alles om haar tussen de oren helemaal gek en geil te maken! Uiteraard niet te ordinair maar met beleid en echt gemeend. Ook hier zal je zien dat het veel meer plezier met zich meebrengt als dat wanneer je dit niet doet.

Tip 6: Uithoudingsvermogen voor meer plezier

Erg veel mannen hebben last van een vroegtijdige ejaculatie. Helemaal niet erg en overkomt 80-90% van de mannen. Hier kan je voor trainen, er zijn namelijk verschillende ademhalingsoefeningen en penistrainingen om het langer vol te houden. Daarnaast is krachttraining ook echt een bron van het creëren van testosteron! Ideaal als je echt zo geil wil zijn als boter. Uiteraard hoeven deze oefeningen geen uren te duren, een paar minuten per dag van deze oefeningen doet eigenlijk al wonderen.

In tegenstelling tot vrouwen, die hebben wel een lang uithoudingsvermogen omdat ze namelijk op twee manieren kunnen klaar komen. Vaginaal en clitoraal, iets wat echt alleen gegeven is voor de vrouwen. Ook kunnen vrouwen meerdere keren klaarkomen tijdens de seks, waar mannen dat slechts één keer kunnen. Het is daarom belangrijk om er voor te kunnen zorgen dat je het langer volhoudt dan de gemiddelde man. En dan bedoelen we het met penetreren!

Conclusie

Als je deze tips hebt doorgenomen zal je zien dat alles veel meer plezier met zich meebrengt. Deze tips zorgen er voor dat jullie beide veel meer kunnen genieten en echt veel meer naar elkaar toegroeien. Iets waar elk koppel wel naar uitkijkt. Hopelijk zullen deze tips helpen! Wij zijn in ieder geval overtuigd dat het zal helpen en dat je veel meer plezier zult krijgen in jouw geweldige seksleven!