Waar hechten mannen waarde aan in bed?

Waar hechten mannen waarde aan in bed?

Waar hechten mannen waarde aan in bed?

Wat vind hij nou echt fijn in bed?

Veel mannen vinden het fijn om bepaalde dingen tegen te komen tussen de lakens. Het zal ze nog meer opwinden en een betere seks geven. Echter weten niet erg veel vrouwen hoe ze dit moeten aanpakken. In dit artikel leer je onder andere meer over:

  • Hoe je mannen een speciaal gevoel laat geven.
  • 5 tips hoe je net even anders voor de dag komt.
  • Ken zijn seksuele voorkeuren.
  • Waarom mannen vreemdgaan en hoe je dit kan voorkomen.

Het is dus eigenlijk een artikel meer gericht op vrouwen, maar ook als man kan je dit doornemen en rekening houden met diverse punten. Wellicht is het zelfs toe te passen bij een vrouw? Neem het artikel zorgvuldig door en je zal zien dat het zijn vruchten af zal werpen.

Waar hechten mannen waarde aan in bed?

Veel mannen hechten bepaalde waarden aan dingen die zich in de slaapkamer afspelen. Het lijkt vrij gemakkelijk maar is moeilijker als dat je zou denken. Hieronder volgen 10 dingen waar hij gegarandeerd voor valt en ook echt belangrijk vind. Hierdoor houdt je het spannend en interessant in een relatie, iets waar je natuurlijk wel rekening mee moet houden. Zowel mannen als vrouwen houden van afwisseling en spanning op zijn tijd.

1. Varieer tussen de lakens

Als je elke keer op dezelfde manier met elkaar naar bed gaat (seks hebt) wordt dit eentonig, daar zit jij zelf ook niet op te wachten. Ondanks dat ze al jarenlang een relatie met jou hebben zoeken ze bepaalde variatie. Een groot deel van de mannen zijn van nature niet monogaam, kijken wekelijks naar porno, gaan wel eens naar prostituees en wil een open relatie. Puur vanwege de variatie die er dan bij komt kijken. Improviseer dan bijvoorbeeld in bepaalde seksstandjes, geurtjes, plekken waar je seks hebt, wat je aantrekt, hoe je hem trotseert etc etc. Er zijn talloze manieren die variatie kunnen aanbrengen in jullie seksleven. Je moet er echter wel voor open staan.

2. Draag andere kleding

De variatie die hij nodig heeft is vooral een mentaal spelletje. Hij verlangt er gewoon naar om constant blootgesteld te worden aan nieuwe vrouwen. Dat is iets mannelijks, maar betekent niet zo zeer dat hij gelijk vreemdgaat. Zorg er daarom voor dat je er zo nu en dan volledig anders uit ziet. Wees en blijf vooral jezelf, maar een verandering van je uiterlijk kan wonderen verrichten. Dit kan gewoon een slim trucje zijn en lijkt net alsof je met een nieuwe vrouw in bed stapt. Ook zullen bepaalde lingerie setjes goed uitpakken! Probeer zo nu en dan eens een sexy setje, je zal zien dat hij nog meer zijn best zal doen.

3. Kom erachter waar die het meest over droomt

Elke man heeft wel iets stouts wat hem mysterieus maakt. Het is natuurlijk de kunst om erachter te komen wat dit natuurlijk is. Misschien is het wel een nachtje met de buurvrouw naar bed? Misschien wel met z’n schoonmoeder? Je kan het zo gek maken als je wil, iedere man heeft een bepaald ding wat hij graag zou willen doen. Of dit nou gericht is op een bepaald persoon, of een bepaalde fetish is, het is belangrijk hier achter te komen. Veel vrouwen vinden het lastig om hier achter te komen en hebben liever dat het ze gewoon gezegd wordt. Een beetje mysterie kan geen kwaad toch?

4. Geef hem de leiding

Veel mannen vinden het heerlijk als ze de leiding hebben in bed. Een beetje variatie kan geen kwaad, maar over het algemeen willen ze de touwtjes hier in handen hebben. Eigenlijk betekent dit dat een vrouw zich een beetje onderdanig moet opstellen. De ene man vind dit fijn en opwindend en de ander vind het maar niks. Het is daarom belangrijk om te kijken hoe hij hier op reageert. Als je ziet dat het geen werking heeft, stop er dan ook mee. Je kan je er op voorbereiden door overdag al bepaalde appjes naar hem te sturen, deze zullen dan in de ‘Dirty Talk’ categorie belanden, daar later meer over. Werkt altijd!

5. Neem zelf de leiding

Hierboven wordt verteld dat hij het fijn vind om de leiding te hebben. Maar dit geldt niet voor alle mannen! Sommige mannen vinden het kinky als er verteld wordt wat ze moeten doen. Een vrouw die weet waar ze super geil en nat van wordt klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Het is in dit geval dus belangrijk dat jij beslist wat er allemaal moet gaan gebeuren. Het best om dit te doen is een moment te kiezen waarop hij het niet verwacht. Begin hem voor jullie seks hebben, een beetje op te winden. Ongeacht waar jullie ook mogen zijn, het maakt het extra geil als je hier gewoon mee begint. Als je het helemaal goed wil doen kies je een plek uit waar je eigenlijk zulke dingen niet kan doen.

6. Enthousiast zijn werkt positief

Veel mannen vinden het fijn om te zien dat hun partner ook aan het genieten is. Het wordt een onmogelijk opgave voor hem om te kunnen genieten als jij als een dood vogeltje naar het plafond aan het staren bent zonder enig zins een geluidje te maken of een bepaalde emotie los te maken. Hij wil gewoon het bed delen met een vrouw die seks net zo belangrijk vind als hem. Het zal extra opwinding creëren, maar dat is niet het enige, daarnaast zal hij zich echt een beest in bed voelen. Alles wat hij doet, voelt goed aan bij jou. Tenslotte draait het daar ook allemaal om. Als hij ervoor zorgt dat hij je super hard kan laten kreunen, dan zal je zien dat hij nog meer zal genieten.

7. Kreunen

De grootste afknapper aller tijden is dat vrouwen geen geluid maken in bed. Uiteraard moet dit natuurlijk klinken en niet gemaakt, maar een beetje geluid kan zeker geen kwaad. Alleen het geluid al maakt mannen super opgewonden. Vroeger was dit ook één van de voornaamste redenen dat sekslijnen erg populair waren. Het gekreun aan de telefoon liet mannen in de zevende hemel belanden. Ondanks meer dan de helft niet wist dat dit allemaal gefaked was. Als een vrouw geen geluid maakt in bed, zal de spanning per direct verdwijnen, het lijkt namelijk net alsof ze het dan helemaal niet fijn vind. Terwijl het één en al genot zou moeten zijn!

8. Dirty talk

Dit is een onderwerp waar mannen van spuiten. Mannen houden hiervan zoals vrouwen houden van make-up. Je moet hem er echt van overtuigen dat alles wat hij doet, jou precies op de goede plek raakt. Dirty talk is gewoon erg belangrijk omdat hij dan te horen krijgt wat hij ook wil horen. Je maakt hem erg opgewonden door slechts enkele woordjes in zijn oor te fluisteren. Naast het gekreun zal dirty talk ook echt goed werken in de slaapkamer. Je laat hem merken wat je fijn vind en wat niet. Zeg daarom af en toe zijn naam, zeg een geil zinnetje zoals ‘Ja lieverd, precies daar!’. Niet te veel anders komt hij vroegtijdig klaar..

9. Je weet wat hij wil zonder dat hij dit hoeft te vertellen

Elke man vind het heerlijk om oraal bevredigd te worden. Vraag het hem niet, laat het hem ook niet vertellen, maar doe het gewoon. Pijp hem, zuig hem leeg zodat die een echte ervaren bedpartner heeft. Je weet gewoon waar hij naar verlangt en laat dit ook gelijk merken. Hiermee raak je een gevoelige snaar op een positieve manier, het maakt hem nog geiler en zal nog harder zijn best doen om je een heerlijke avond te kunnen geven. Experimenteer daarom ook een beetje, ontdek zijn lichaam, kom erachter wat hij fijn vind. Dit geldt natuurlijk ook voor jou, laat hem jou ontdekken. Je zal zien dat hij op plekken komt waarvan jij dacht dat het niet eens een plek was!

10. Laat hem een beetje moeite voor je doen

Mannen willen zich graag als een alphaman gedragen in bed. Maar laat hem dat niet zomaar doen, hij moet er wel moeite voor doen. Geef jezelf daarom ook niet zomaar gewonnen. Sommige mannen doen ook super hun best om jou te laten klaarkomen tijdens het voorspel. Hiermee geven ze al aan jou echt te willen pleasen, ze doen hun best. Daar mag je best wel wat voor terug doen hoor. Niet iedere man is zo, maar de meeste mannen vinden het heerlijk om een vrouw oraal te kunnen bevredigen. Als je er voor kan zorgen dat hij echt voor je werkt, zorg je er gelijk voor dat de beloning door hem jou te laten penetreren vele malen groter is.

Hij zal erg zijn best doen om er voor te zorgen dat jij super nat wordt en heel erg opgewonden raakt. Het is daarom ook belangrijk dat dit goed opgebouwd wordt en je niet meteen over gaat tot actie. Wind hem een beetje op en zorg ervoor dat hij jou een orale ervaring wil geven die je heel je leven blijft herinneren! Tenslotte moet elke seksbeurt onvergetelijk zijn, of het nou een quickie is of niet.

Conclusie

Nu weet je ongeveer waar mannen waarde aan hechten tussen de lakens. Je bent nu bereid om het hem ook te kunnen geven, je weet nu ongeveer wat je moet doen om hem niet meer van je af te kunnen slaan. Veel vrouwen vinden het lastig om zulke tips toe te passen in de praktijk. Echter zal je zien dat het echt zijn vruchten af zal gaan werpen zodra je dit een beetje onder de knie krijgt. Elke man verlangt er naar om een bepaalde variatie te hebben en zich gewoon goed te voelen in bed. Maak hem dan ook goed door hem indirect aan te moedigen en te stimuleren met seksuele complimentjes. Waar wacht je nog op? Het is tijd om het bed in te duiken!