Wat zijn de beste plekken om een seksdate te vinden

Wat zijn de beste plekken om een seksdate te vinden

Wat zijn de beste plekken om een seksdate te vinden

Je komt sex tekort. Of dat dit nu komt doordat je vrijgezel bent of dat je in een seksloze relatie zit, maakt in dezen geen verschil. Je raakt er gefrustreerd van en besluit op zoek te gaan naar een seksdate. Wat zijn dan de beste plekken om die zoektocht te beginnen? Waar heb je de hoogste slagingskans en kun je discreet je lusten een uitweg bieden?

Je eigen omgeving

Steeds meer mensen verkiezen casual sex boven een relatie. Vaak omdat ze blij zijn met hun onafhankelijkheid en vrijheid of omdat het lastig is om een lopend leven te combineren met een ander leven. De kans is dus best aanwezig dat er zich meerdere mogelijke sexcontacten in je vrienden- of kennissenkring bevinden.

Het voordeel is dat je elkaar al tot op een bepaalde hoogte kent. Misschien is er al eens een vonkje over gesprongen. Het nadeel daarvan is echter dat het minder discreet is en als er iets niet lekker loopt, dit invloed kan hebben op andere relaties daar omheen.

Online seksdating

Online op zoek gaan naar een seksdate is niet voor niks het populairste. Wanneer en waar jij wilt kun je een seksdate zoeken. Er is een veel meer aanbod en een groter zoekgebied. Je hoeft je niet meteen op te doffen, want je regelt alles vanuit je luie stoel. Daarnaast kun je ook nog met meerdere mensen tegelijk contact hebben en kletsen.

Op een afspraakje is dat maar met een persoon tegelijk. En tijdens dat chatten, leer je iemand sneller en beter kennen dan op een afspraakje. Daardoor heb je meer kans op een succesvolle seksdate.

Specifieke plekken

Er zijn heel veel plekken waar jij heen kunt gaan om te genieten van casual sex. Denk dan bijvoorbeeld aan parenclubs, parkeerplekken, privé feestjes en erotische feestjes. Dit is echter niet altijd naar iedereens smaak. Je kent de mensen niet met wie je sex hebt.

Dit heeft voor- en nadelen. Het is echter niet zo dat als je naar zon specifieke plek gaat dat je ook meteen sex moet hebben. Het kan dus een goed idee zijn om het gewoon eens te proberen, zonder de intentie te hebben om meteen van bil te gaan, maar om de sfeer te proeven en een idee te krijgen over wat jij hier van vindt.

Tijdens het uitgaan

Ook tijdens het op stap gaan heb je veel kans een seksdate te vinden. Mensen zijn onder invloed en veel vrijer dan in het dagelijkse leven. Met een beetje geluk vind je een one night stand, die dan misschien over kan gaan in een sexrelatie. Vaker is het echter zo dat je de volgende dag niet meer precies weet wie er nu naast je ligt en dat je door je beschonken toestand daar ook niet altijd even blij mee bent.

Het is dan nog maar de vraag of je die persoon nog vaker wilt ontmoeten voor een seksdate. Ook ken je de mensen die je hier ontmoet meestal wel. Al is het via iemand anders. Dat neemt de discretie enigszins weg, mocht je hier naar op zoek zijn.

Betaald of gratis

Als laatste kun je er ook nog voor kiezen om naar een prostituee of gigolo te gaan. Dit is dan weliswaar betaalde sex, maar je komt in ieder geval van je seksuele frustratie af. Het is echter een pleister-oplossing. Je mist namelijk de intimiteit die je met een sexcontact wel hebt. Daarnaast is het een dure hobby als je vaker zin hebt.